Bloomiz

Alla inlägg under januari 2009

Av Linda - 12 januari 2009 20:11

1.a gympapasset är avklarat, jag säger då det fy faan vad otränad jag är....höll på att spy när jag kom till bilen så jag har ju i alla fall gett allt jag har....Ett bra pass med mycket varierande musik och övningar....Lisa ringde i dag och undrade om vi skulle gå på step up i Mörrum, får se om hon överlever i morgon....Jag tycker ju det är sååå roligt med step up....Återkommer med det beslutet!!! Skönt att komma igång i gen, jag har längtat!

Av Linda - 12 januari 2009 12:41

Var seg som faan i dag,  asade mig till jobbet, bytte om och kommer in i köket och mina arbetskompisar tittar på mig och säger:

 Vad gör du här??? Jag fattade ingentingoch liksom, jobbar....

Min chef bara: har jag fel schema eller, för du är ju ledig i dag....

Jag gjorde en snabb reträtt till omklädningsrummet, av med paltorna på med mina egna, snabbt hem och gick och la mig, vaknade kl 11,30.....Snacka om att jag inte vet var jag har röven.........


Nu ska jag klä på mig och gå ut en runda i solen.....behövs för att rensa huvudet, är bara massa frågetecken där i dag...

Av Linda - 11 januari 2009 17:18

plan B är redan i gång, vilket lyder som följande:

Linda = Singel= ta hand om sig själv!!!

Av Linda - 10 januari 2009 14:33

I bland börjar man undra alltså.....vad man gör här i detta livet....Det bara leker ju med en hela tiden, saker blir ju aldrig som man tänker sig då är det ju bra att ha en plan b i reserv.....


Vaknade tidigt trots jag hade sov morgon, köpte frallor och körde in till Emelie och Zoran, trevligt med frukost sällskap, annars hade det väl inte blivit någon frukost alls om jag känner mig rätt!!! Emelie drog ut mig på en mega runda, märks ju rätt väl att man är såååååå otränad!! Dax att köra på igen kanske....hm.....


Passat på att städa rejält när ungarna har åkt, det behövdes för det var ju rätt så dammigt på hyllor och dyl....Inte riktigt min favorit syssla att damma men vad faan, vem ska annars göra det???


Ska slänga in en maskin tvätt till och hoppa i duschen, blir lite samkväm med Magnus och Lisa hos Roger i kväll, TREVLIGT!!!!!Vem vet kanske buzzet åker fram med:)

Av Linda - 8 januari 2009 20:08

Nu är det bara fredag kvar att jobba sen har jag en ledig helg som jag bara ska vara på.....

Känner jag mig själv rätt så antingen blir det värsta draget eller ingenting, men skit samma jag är ju ledig!!!!!


Vill bara passa på att sända mina största kramar till Robbe och hans Helena och deras alldeles nya bäbis, lille Alfons!!! Sköt om er!!!

Av Linda - 6 januari 2009 19:54

Var på bröllopsfest i går för herr och Fru Rehn, ett rejält baluns med mycket dricka, god mat och spex och tal...Hanna var såååå fin i sin rosa klänning och håruppsättning, såg ut som en prinsessbakelse fast rosa då...sen blev det fri bar....Jag kan inte ens komma i håg hur många drinkar, shottar, och bailys jag drack, däremot så betalar det sig ju i dag..Men det är värt att ligga hela dagen för en jävla brakfest som den i går. Jag hade skitroligt och det är ju liksom det som räknas....Tusen tack för att jag fick vara med och fira er Hanna och Jesper!!!!




Skickade ner kevin till macken för att köpa chips, dipp och jordnötsringar...här ska frossas....


Vad livet är underbart alltså!!!!

Av Linda - 4 januari 2009 18:49

Varför har man alltid saker hängande över sig jämt??? Skulle städat ut julen i går men fick inte tummen ur, känndes viktigare att vara med Adam igår...Men åter till dagens bravader..

11,00 hämta Kevin hos Victor, de hade lanat i två dygn, jag hade sagt till han att jag kommer vid 11, de låg och sov när jag kom....hm lite så irriterad började jag plocka i hop hans pinaler, han skulle ju ut med sin reklam med...

12,00 Hämtade upp Roger som jag hade tjatat på att hänga med mig till Maxi, behövde köpa ett par bruna strumpbyxor till bröllopet i morgon, fast det blir ju alltid lite till när man väl är där....men jag hittade ett par jättefina som passade perfekt till den fula klänningen...

13,30 körde kevin med reklamen, endast ute rundan...

16,00 Äntligen middag!!! bakpotatis och keso och skinka och grönsaker...Adam undrade varför vi inte äter det oftare , han tyckte det var jättegott!!! Trevligt att han tycker om en middag!!!

17,00 Börjar städa ut julen, det fanns barr i hela undervåningen.....men nu börjar det likna något , ska bara ner med sakerna i källaren och stryka lite gardiner....Såååå skönt!!!!

Sen blev det helt plötsligt kväll....

Av Linda - 3 januari 2009 16:05

Vaknade av att det snöade, vilken lyckokänsla jag fick, jag ÄLSKAR snö....Vi såsade rejält i morse jag och Adam, skönt för jag vet inte när jag gjorde det sist. På med termos och vantar och mössor och tjocka skor, skottade uppfarten och Adam körde som vanligt på med att bygga snökoja av mina pallar som endast används när det kommer snö....det är den enda gången på vinterhalvåret som jag aldrig behöver tjata om att han kanske skulle gå ut och få lite frisk luft, nu är det i stället ska du inte komma in snart?? Vi tog en sväng ner till sjön med pulkan oxå, blir man någonsin för gammal för att åka pulka???


Nu ska jag förbereda lite mat, är sugen på hasselbacks potatis, så jag tror det blir det.....

Sen ska jag bara mysa i kväll....

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards