Bloomiz

Alla inlägg under maj 2011

Av Linda - 17 maj 2011 21:37

I natt har jag sovit på precis samma ställe hela natten i massor av kläder och täcken....Jag längtar till att delen till pannan ska komma kan jag tala om!


Fick ett spontan besök av emelie, härligt! längesen vi sågs så det var en riktig bonus denna dagen:)tack vännen!  


några glada nyheter blec det med men de tar vi när de är aktuella, inget går upp mot bra telefonsamtal:)


har varit och duschat så nu är det typ dax för sängen, är riktigt trött i dag.

sov gott!

 





Av Linda - 15 maj 2011 14:52

Lustiga vädret fortsätter....och jag kan tala om att hemma hos mg är det faktiskt liiiite kallt med tanke på att min panna är paj och jag har ingen VÄRME!!! Den enda värme jag får är när jag åker till Maria och duschar hos henne....Men en ny lågriktare är beställd till pannan och jag hoppas innerligen att den kommer snarast!


Är lite trött i dag, har varit långa dagar och sena kvällar och tidiga mornar....I går kväll for jag, Maria, Anna, Tess, Axel och Tobbe upp till nytorpet och grillade lite korv, skönt att komma ut och få lite luft. Nu luktar jag ju bara tyvärr bara som jag har varit på hajk en tre fyra dagar....Tror jag ska låna någons dusch i kväll  


Min lilla son är ju som sagt hemma igen, eller hemma och hemma...tycker aldrig jag ser han numer...alltid och skejtar eller tränar...Men motion är ju aldrig fel, och på tal om det så känns det som om jag ska ta tag i mitt liv igen på måndag...nu ska gymmet in i mitt liv igen, har saknat det!


I kväll ska jag till parnfelts:) Jag ska gosa och mysa och prata och skratta , dricka kaffe och duscha!!


puss och kram på er!

Av Linda - 13 maj 2011 18:34

Ledig dag och har i natt invigt min nya soffa....var helt ok att sova på! haft en jävulsk huvudvärk hela dagen och kan nog skylla på vädret en hel del, världens lustigaste väder idag...ena stunden småspik och andra solsken och i tredje värsta orkanen. nu hoppas jag på lite milda vindar och sol för middagen ska inspisas på altanen ....


Ha en bra fredagkväll!

Kram  

Av Linda - 11 maj 2011 22:56

Agendan har bjudit på hälsoinsperatörs träff på motiva, svetten har lackat och jag har återigen fått blodad tand för träning, ÄNTLIGEN!

Ett pass med spinning, ska bli spännande att se om jag kan sitta i morgon;)

 


 en fruktstund med disskusioner och sen ett pass med afrodans som var så sjukt häftigt!! Något jag tror jag ska prova på till hösten.

 


Staketet är nu rött och grannt, likaså jag...röd alltså...skönt att vara klar med det, nu ska det bara skrapas på altan och garage så det oxå blir rött och fint.


Någon 11 maj marknad blev det inte för min del, kände inte riktigt för att i år. Kommer ju igen så vad kan jag ha missat?


Nu skriker kudden efter mig...

 

Av Linda - 9 maj 2011 16:09

När man kommer till ön så brukar men få ett sånt lugn i kroppen och längtan brukar stilla sig, kan tala om att lugnet infinner sig alltid men min längtan blir bara värre, bara att inse att det var en alldeles för kort tur till paradiset....Mycket sömn har det inte heller blivit:)

Man kan ju tro att jag blivit värsta fest prisse, både fredag och lördag....kom i säng kl 05,00 i lördags morse och 04,30 i söndagsmorse...kan tala om att solnedgångarna på ön är bedårande trots att det var kallt...

      god middag på balkongen, som blev riktigt varm så....

  jag passade på att få lite sol på mig:)

      Färdigfixade för MUNKEN!

    Vi hade riktigt riktigt kul:)

       Kom ihåg att fota något på dansen i lördags men väldigt sparsamt...hade helt enkelt för kul att tänka på att fota:):)

          Körde ekstakusten hem....suck så vackert det är!



Har haft en kanonhelg med såååå mycket skratt så kommer jag leva väldigt länge, härligt folk och många lustiga kontrakt...Hahaha..

Tusen tack till Micka och Anita som har bjudit in oss på Hablingbodansen, och tack för att ni tar mig precis som jag är...

Maria: Jag älskar dig!!! Något annat att säga är överflödigt!!! MEN VI ÄR INTE IHOP!!!!


Ser fram mot i sommar, så nu kan veckorna gå väldigt fort!!!


Idag har det målats lite staket, i alla fall insidan sen tog färgen slut, får köpa ny i morgon och ta utsidan med....blir riktigt bra!

Har nog inte varit så här sleten på läääänge...Men det är det så värt!

  bakfyllefrukost:)

  Tack för hjälpen Adam idag!!  




Av Linda - 6 maj 2011 09:39

Nu är jag här igen, på min älskade ö! Denna gången bor vi i Visby i VÄRLDENS fräschaste och fina lägenhet! Tack Anita och Micka för att vi får bo här! Lustigt att inte ha havet och tystnaden precis på husknuten men är ändå bara så skönt att INTE vara hemma...


Min äkta hälft for precis i väg på lite jobb och själv ska jag fixa till mig för att gå ner på stan, bilder kommer sen...


DETTA ÄR LIVET!

  bild från förra sommaren....

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards