Bloomiz

Alla inlägg under juli 2010

Av Linda - 18 juli 2010 23:09

Min tanke i morgon när jag är ledig var: SOVMORGON. sol och bad på Svängsta badet, bara vara på em....TÄNK OM!!!

 

Nya tanken är: Upp vid 8,30, ner till konsum och handla lite, ca 10,00 kommer mor ch far med co med mitt virke....Jaha...kan nog bli riktigt bra, tänkte jag skulle hänga med doom till stan för att käka lite gott, tror ni pappa bjuder mig på mat???

 

Min Ull har kommit hem från Gotland i dag!!! Jag behöver två STORA baljor så jag kan tvätta det...Tur att mamma ska förbi Tingsryd, hoppas hon hittar två på Hansa plast! Sen ska de fyllar och jag ska trampa på fällen BARFOTA!!!! tills vattnet inte är skitigt...jag ryser redan av bara tanken...Hyy...jaja skam den som ger sig!!! kommer bli jätte fint när det är färdigt!!

 

Nehe om jag ska orka denna vecka så får jag nog kojsa nu...

 

xoxo

Av Linda - 18 juli 2010 00:22

Grattis underbara Maria på födelsedagen!!! Hoppas dagen blir till belåtenhet och du får paket och tårta och underbart väder!!! Ses i kväll!!!

  

(ps. döda mig inte för att jag satte in denna bild;))

Av Linda - 17 juli 2010 23:42

Grattis Emilie på 25 års dagen!!!! Tusen tack för en super duper kväll med goa människor, skratt, mat, tårta och kaffe, godis och så klart lite sång och hurran!!!

  

Av Linda - 16 juli 2010 18:16

Sov morgon!!! till 10.30 Skönt! Röjde upp i köket, packade min lilla solväska och for till Svängsta badet och mötte upp Lisa, Nicole, Roger och Tuva. En härlig dag med mycket sol och ett bad och massor av goda skratt!! Hem och i med en maskin tvätt och laga lite mat, kycklig i all ära med efter 3e middagen med kyckling så inser till och med jag att i morgon får det allt bli något annat! Frågan är ju bara vad????

 

Nu ska jag köra iväg med Adam och Erik till Hemsjö för att bada! tror minsann jag med behöver ett dopp, gäller ju att passa på att njuta av sista semester timmarna....Ärligt talat så ska det bli rätt så skönt att börja jobba i morgon igen, Det blir ju rutiner då, och jag älskar rutiner i min vardag!!

 

Till alla er som oxå har sista semester dagen vill jag bara säga att vi har ju haft ett otroligt vackert väder!! Till er som börjar er semester: Hoppas ni får lika fint väder och mycket bad och måååånga slappedagar!!!

 

Bamse kramar

  

Av Linda - 15 juli 2010 21:39

Alltså jag råkade se en film med världens snyggaste kille i, håll tillgodo

Channing Tatum!!!

          


Av Linda - 15 juli 2010 15:12

I dag har jag fått tummen ur och varit i Karlskrona på fm, lämnade in min mobil, äntligen!!! Hoppas de kan kolla upp vad det var som var fel på den. Killen i butiken frågade lite nohcit till mig om jag ville förlänga mitt abonemang och få en ny mobil på köpet och mindre minut pris,jag har liksom funderat på att byta från Telenor till något annat....Syrran och fler vänner har 3 som de är nöjda med, andra vänner har Telia som de är nöjda med.....Man blir ju såååå velig!!! Har ni några förslag? Tips?

 

Var en runda på stan när jag ändå hade åkt så långt i en bil utan ac!!!, hittade lite födelsedagspresenter, några t-shirts till Kevin, men inte en grej till mig!! Tråkigt! Jag letade febrilt efter ett par sandaler typ flip flop fast i skinn.....finns inga någonstans.....är väl inte meningen att jag ska ha några sådana!!

 

Nu ska jag ta tag i mitt hem som jag "bombade" i morse under jakten på kvittot på telefonen....

 

Ha en bra dag!!

Kram

  

Av Linda - 14 juli 2010 16:31

det är vad jag har gjort idag!!! BADAT!! I massor!! Kom upp i vettig tid hann med två maskiner tvätt och sen körde jag till Svängsta badet för att möta upp Lisa och Nicole! vi har badat och badat och badat!! Jag och Lisa hängde i barnpoolen mest för det var riktigt behagligt där:) Tror aldrig jag har badat såååå mycket på Svängsta badet någonsin, inte ens när barnen var små...Men det har vaarit väldigt behagligt idag! En riktigt bra dag!!


Nu ska vi strax käka lite, sen ska Kevin och jag till gymet(jag vet, kommer bli skiiitvarmt) sen ska jag till Mörrum för att gå en lång runda med Lisa och Zeta!!


Ha en underbar kväll mina vänner!!

Kram

Av Linda - 13 juli 2010 13:30

Jag mår såååå dåligt av detta vädret!!!! Genomsvett och på världens dåligaste humör!!! Vill inte göra någonting.....


Men jag MÅSTE ju köra i väg för några ärenden...suck....tror jag ska fortsätta vara i min bok värld oftare....2 böcker utlästa på två dagar....


Hoppas ni har det bra!!!


Kram

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards