Bloomiz

Alla inlägg under juli 2008

Av Linda - 20 juli 2008 16:41

Helgens arbete är klart, lite vemodigt att lämna Persgården men nya tider kommer ju nu på Norrevång. Ska bli spännande att se vad som händer till hösten...Nu i två veckor ska jag städa där uppe, inget jag ser fram emot så där jätte mycket men bättre än att vara ledig!!


I går var jag och M-lo inne en sväng på festivalen, åt en god grillad tonfiskbaugette på bönan....Gick typ två rundor och sen började de spöregna, då gick vi och hyrde en film och drog till gäddis....

Vi såg The Jane Austin bookclub , en film som jag varmt rekomenderar, helt sjukt rolig och underbar....Nästan lika bra som love actually.....En ny favvo är alltid välkommen!!


I kväll ska jag ta med mig Adam på Narnia filmen som går i stan, en överraskning till han, han fick ju inte vara med på lanet som Kevin hade......tror den är bra, jag gillade den förra skarpt!!

Av Linda - 18 juli 2008 20:39

Jag är inget fan av festivalen alltså, alldeles för mycket folk!! Visserligen trevligt med andra saker som händer men det behöver väl inte vara kö till allt och man kan ju för faan inte ens köra in till stan, allt är ju AVSTÄNGT!!!


Jag var inne i onsdags på dagen, handlade lite och körde på lite fel gator som var avstängda.....Endast för Emilies spegel....Allt för dig min vän!!  Körde hem henne och lånade sjöjungfrun av henne som hon fick tillbaka samma dag endast 3 timmar senare....Den var så jäkla bra!!LÄS DEN!! Jag längtar till fortsättningen....Det kan ju inte sluta så...

På kvälle var vi på Uggla The king!!, han är ju bara sååååå fantastiskt bra alltså....Många gamla godingar som man lyssnade på när man var tonåring.....

Mycket trevligt!! Tack för sällskapet Emilie, Peter och Anders!!


Igår somnade jag på soffan som en klubbad säl, väcktes av kevin som skulle hämtas i stan vid halv tio....men jag sov vidare i soffan tills i morse när det var dax att gå till jobbet...Har tänkt mig att hamna i sängen i kväll....


Idag har jag chockat mig själv, har stått på min orbitrek i 50 minuter.....Gissa om svetten rann....Så jäkla gott!!


Skippar att åka in i dag , men i morgon ska jag gå en runda med M-Lo, bara ta det lugnt, jag jobbar i helgen sen är det bara 2 veckor tills jag ska vara ledig...Vad ska jag göra när jag har semester i 2 veckor????? Är hel stressad för att jag ska bli uttråkad....


Jag har äntligen träffat lilla Maja, vilken lite docka!! Man blir ju sjuk....

Av Linda - 15 juli 2008 23:16

Efter att ha invaderad av datorer, sladdar, sovsäckar, energidryck och skor så är det rätt så skönt med tystnad....Måste säga att det hat gått över förväntan detta med lanet, hade väl värsta farhågorna, men de har skött sig exemplariskt!! Att det finns så goa och härliga ungar alltså!! Jag sov rätt så lite första natten men andra natten sov jag som en stock!! Alla ungar med, för när hemtelefonen ringde vid halv elva i dag for dom upp och sa att dom hade försovit sig!!! Hahaha, de sov alltså för mycket, en del så ut som lik när de åkte hem...Huvudsaken är ju att de har haft det roligt och jag tror att Kevin var nöjd med att de fått vara här hemma. Känns bara så lustigt att de är sååå stora....Fast det är kul för man kan prata med dom om lite allt möjligt:)


Är ledig i morgon med, skönt! Ska möta upp Emilie i stan vid 11 och gå en runda och ta en fika, det har jag inte gjort på evigheter....Kanske ska köpa mig något oxå, känner för att handla något till bara mig!!


Av Linda - 13 juli 2008 15:55

Här kommer lite fina bilder på farmors och mormors begravningar!!

Hoppas ni har det bra som änglar!!

Av Linda - 13 juli 2008 15:51

Mitt nöt, allt jag hade skrivit glömde jag spara innan jag lade upp bilden....så nu orkar jag inte skriva om det. Syster har varit här i helgen med sin familj, härligt att få träffa dom!!


I kväll kommer mitt vardagsrum att förvandlas till datorrum för 6 tonåringar som ska lana i TVÅ dygn!!


Av Linda - 10 juli 2008 23:39

 Äntligen en ledig dag som inte hade några som helst planer förutom en sovmorgon, vilket jag fick! Men jag får typ panik när jag ser att halva dagen redan gått...I med en snabb frukost och sen rotade jag igenom frysen efter lite att ta med att fika på när vi åkte till Svängstabadet. Ja det var väl inte världs sol men lite strålar fick jag på mig, fast det bästa var ändå att få göra ingenting bara sitta och snacka lite skit med vänner...UNDERBART!! Sen kom Emilie oxå, härligt att träffa henne var alldeles för länge sen. Hon följde med hem och vi åt goda Tacos. sen slingade jag hennes hår och det blev kanon bra!! Var så underbart skönt att bara få vara med henne och prata masa skit !! Jag körde hem henne och sen tog jag mig en tur med min älskiling-orbitreken!!


Alltså ungar är helt underbart!! kevin och hans kompisar fick för sig att sova under studsmattan och fram kom presseningar och plattor att lägga så den inte flög iväg, sovsäckar, liggunderlag och madrasser. Snacka om vilken fart det helt plötsligt blev i ungdomarna, som i vanliga fall bara säger"palla".....


I morgon kommer syrran och hennes familj, mysigt!!

Kram

Av Linda - 7 juli 2008 17:18

Helgen har försvunnit i ett nafs, kanske för att jag har jobbat, men ändå! Bara 4 veckor kvar tills det blir lite semester, jag längtar faktiskt (väldigt onormalt för mig!!)


Igår kväll var M-lo här och fikade, hon försvann in i tv rummet med alla pojkar och spelade guitarr hero....hon är ju helt otrolig!! Men roligt hade dom i alla fall!


I kväll kommer Emelie, vi ska gå en runda det behöver jag, har ett akut behov av luft, den är sååå kvav på jobbet så man blir sååå trött....Plus en pratstund på köpet är ju aldrig fel.....



Av Linda - 4 juli 2008 19:21

Andra begravningen är över, nu ligger lilla mormor oxå under jord. Jätte vackert men jätte jobbigt!! Min underbara morfar var så tapper även när han sa farväl till mormor, han kommer att bli ensam...... Var trevligt att träffa släktingarna men helst ska det ju vara på andra vilkor än en begravning...

Sov så gott mormor Elsa!!


På kvällen var vi sååå rasrlösa, ville göra något fast ändå inte....Vi gjorde det jag älskade som barn...vi åkte en runda och kollade på trakten....Var och tittade på farmors grav och stenen hade kommit tillbaka med hennes namn på. Blev bra! Sen åkte vi en runda i Malmbäck....det var ju inte i går, alla hus har typ fått nya ägare, känner ju ingen knappt där längre....Men det var trevligt och alldeles lagom!

Idag har jag varit nere hos syrran hela dagen, mina systerbarn är ju helt fantastiska!! Var och hälsade på en kompis till syrran och mig, som nyligen fick sitt tredje(!) barn, en tjeja, som var störtskön. jag passade på att mysa lite och hann bli nerspydd två gånger(hahaah, jag som bara hatar sånt!!) De ska komma och hälsa på mig nu i sommar syrran och Annica alltså med sina flickor, jag längtar redan!!

Jag längtar att få komma tillbaka till livet till fullo utan massa saker som bara går åt pipsvängen....



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards