Bloomiz

Alla inlägg under mars 2010

Av Linda - 23 mars 2010 17:14

det blåser som satan här, tror nästan jag skulle blåsa av vägen med loppan...


Trött och seg i dag med men det känns ändå bättre  . SKÖNT!!

Nu ska jag ta tag i middagen, har ju bara lagat två middagar innan idag....Skulle verkligen behöva mig en lottovinst alltså....men då måste jag ju börja spela på lotto kanske....Då skulle jag anlitat en hushållerska!!!! Mina barn tror dom bor på hotell, vilket jag kan förklara att de INTE gör...vilket de starx kommer att inse!!


Ha en underbar tisdag!! Kram


Till Dig!

Du finns alltid i mina tankar, vaken eller sovande, inse att du alltid är där....

  

Av Linda - 22 mars 2010 20:46

  

Av Linda - 20 mars 2010 16:15

för det spelar ingen roll vad jag gör hur jag än försöker, allt blir bara fel idag....och humöret är på botten....så vi ses en annan dag då jag är i bättre fas med livet!!

Kram

Av Linda - 19 mars 2010 19:08

Fm gick väl an i rasande tempo men vad hände sen??? Tror minsann det var efter handlingen som jag dog....heeeela Karlshamn var tro faaan på citygross, kl 12....Jobbar inte folk eller??? Aldrig mer en fredag och handling det säger jag bara!!!!


Fick ett trevligt samtal av min vän i stan, Marco, som nyligen fick en liten gosse som har gått under arbetsnamnet "Uffe", när jag pratade med han för några dagar sen så kom vi in på namn och vad stackars "Uffe" skulle heta, jag föreslog som helt opartisk mina egna barns namn.....Idag fick jag reda på att "uffe" numera heter ADAM!!! Så stora Grattis kramar till Marco, Anja och Nadja till er egna lille ADAM!!!


Tog mig själv i kragen och drog runt med trasa och dammsugaren här, så jag slipper i morgon!! Och sen gjorde jag hemlagad pizza, åhhh det är ju sååååå gott!!! Så nu är jag mätt och go, men fryser som attan....Ska på med en tröja till och sen susa iväg till Mörrum till Lisa och Magnus en runda....Undra vad som finns i deras godisskål i kväll, de brukar alltid ha bara det bästaste godiset:):)

Sen är jag ju nyfiken på hur stor lilla hårbollen Zeta har blivit med:)


Ha en bra kväll allihopa!!! Kram!!!!


Och till dig säger jag bara: Tack för du ringde, du är solen i mitt liv...

  

Av Linda - 19 mars 2010 07:32

Till alla er som är uppe och vakna redan!! Till alla er som jobbar och till alla er som är LEDIGA!! Som jag är!  


Känns som en bra dag i dag!! I alla fall ska jag göra den till en bra dag!!!


Full fart och handling som gäller en fredag, men förhoppningsvis så är väl inte hela Karlshamn ute och handlar på förmiddagen......hoppas jag;)


Bamsekramar till er alla!!


Och större bamsekramar till dig som är lååååångt borta....  

Av Linda - 18 mars 2010 18:23

jag har haft, kännt som om hela världen har suttit på mina axlar....men jag har varit tapper och satt på mig masken med smilet:)


Igår kännde jag det som det var värsta vajsingen i kroppen, trött, hängig, ont i huvudet och allmänt skitdålig;) vilken tur att jag var bjuden på kalas, 12 års kalas med såååååå många goda kakor....Tack Emelie och grattis än en gång

på din dag!!!

  

Födelsedagsbarnet!!!!

Som hade bakat blåbärsmuffins med frostisglasyr som var så helt suveränt goda!!!

  

lite suddig bild, men heeeeeeeelt fantastiska!!

  

Fick med den "gamle" mannen på bild med, Bert och Emelie!!!


tur att jag skulle ut med Q, för då fick jag ju en chans att gå av i alla fall en kaka som jag stoppat i mig;) sen blev det faktiskt sängen...helt slut!!!


I dag var det med segt att komma upp, fattar inte alltså, jag har ju liksom lagt om mitt sov schema för att jag ska vara piggare på morgonen men idag var det skiiiit jobbigt, undrara vad jag gör för fel....


Efter jobbet tog jag Q och gick en lång runda, underbart väder ute men lite kallt och blött om fötterna och för att inte tala om hur halt det var...Lite käk med grabbarna, så skulle Adis egentligen till scouterna men han såg hemsk ut, pollen har redan börjat och vad ska detta sluta...ögonen var illröda på han....Måste in och köpa nya piller till han...


Men i kväll är det dax för min danskurs, jag LÄNGTAR!!!!


Kram på er allihopa....


   for you baby....

Av Linda - 16 mars 2010 20:57

Tröttsam dag.....men vid middagen i kväll så säger Adam till mig

mamma. kan vi inte raka av mitt hår??? vi som har thatat och gnatat om detta hår...sagt och gjort....

  

FÖRE, en kopia av sin mamma....

 

  

EFTER en kopisa av sin pappa.....

 

Från en halvtufsig tonårspojke med halva håret med utväxt till min lille rödtopp med snagg igen, mammas lilla pojke!!! han blev nöjd i alla fall och det är huvudsaken!!!

 

Sov gott!!!! Kram

 

   undrar till vem jag vill ge detta hjärta??? Han vet vilken han är....Just de, till han med ett stort H!!!

Av Linda - 15 mars 2010 21:29

Åh vad jag kan bli irriterad på mig själv alltså, är ju en sån tidsoptimist och blir bara värre med åren....Tog mig faktiskt sovmorgon idag, tyckte jag var värd det!!! Satt i telefon med Emelie säkert 1 timme, underbart!!! Så längesen vi pratades vid!! Skulle vara i skolan kl 13 så det var ju bara att fara in till stan och göra mina uppgifter, sen svängde jag faktiskt förbi Emelie och Noah!! Jätte gott med kaffe och en pratstund och inte minst gosekramarna från Noah!!

 

kevin och jag har burit in 4 pallar pellets som kom i fredags, jag blir såååå stressad när de står utanför....Så Adam fick bli kock idag!! Tack för hjälpen mina underbara grabbar!!!  

 

Sen var det möte med Svängsta samhällsförening och en promenad!!! Nu har jag suttit och letat bussbolag som kan ge mig ett bra pris med buss till Göteborg i två dagar!!! Någon som vet någon riktigt bra och billig buss??? Jag är tacksam för alla förslag!!

 

Nu är det dax för sängen för i morgon är det ju jobbedax igen:) och möte på jobbet....suck!!!

 

Sov gott allihopa!!!!! Kram

 

   till dig mitt hjärta....

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards