Bloomiz

Alla inlägg under augusti 2009

Av Linda - 21 augusti 2009 17:17

Är framme och varje gång jag kommer upp så får jag typ ett slag i ansiktet av det totala skillnaden mellan Swingtown och Stockholm....Alla har sååå bråttom och fullt med folk överallt!!!! Jag tog mig lyckligt fram till M-lo med tunnelbanan, för med mig kan man ju aldrig veta, jag kunde ha hamnat precis var som helst!! M-lo hade dukat upp lite kvällsfika och bara känslan att komma in till henne var LUGN OCH RO!!! Skönt, vi blev ju sittandes och prata och prata och prata och wooops så var kl 12.....Som vanligt när jag sover borta är jag ju fruktansvärt lättväckt av alla ljud som jag inte är van vid...Grannen brevid har en unge som har skrikit och gapat och slängt i dörrar osv i natt, jag kan ju tala om att jag var måttligt irriterad och nära på bankade in väggen.....Sen surrade kylskåpet, sen fick jag kramp i vaden, sen kl 7 började dom på med bygget som de har slagit upp typ precis utanför M-los lägenhet...så när jag väl steg upp och såg mig själv i spegeln så såg jag ut som en sleten trött tonårsmorsa på 35....Hm...men jag gjorde det bästa av det och åkte ner på stan, sket i att jag så trött och sliten ut...Har spatserat gata upp och gata ner...men inte hittat något att handla...Mötte upp M-lo vid åhlens sen var vi på kulturhuset och käkade lunch uppe på taket så man ser ner över hela sergelstorg....jättemysigt och fantastiskt gott!!! Sen har vi gjort affärer!!!Har äntligen hittat mig nya löparskor, svarta fina...framför allt sköna som tusan!! Var förbi systemet och köpte lite vin som jag strax ska korka upp. är det semester så är det väl?? I kväll blir det bio för hela slanten:) Nu ska jag slappa lite och sen duscha....

Kram kram

Av Linda - 20 augusti 2009 14:11

Idag har jag varit och träffat min nyaste kärlek, han är underbar, mysig och sååå pussvänlig, luktar gott och får plats i min famn utan problem....Underbara lilla NOAH!!! Har myst sååååå mycket och han bara växer och växer, nu har han börjat att skratta med .....jag är sååååå kär....Emelie och Zoran, vilket underverk ni har!!! Suttit på altanen och druckit kaffe och pratat, Lina(e syster) och Brian (Linas kille) kom oxå så vi hade en jätte härlig stund!! Tack för sällskapet, önskar jag kunnat göra det varje dag!!!


Var och tränade på morgonen, väskan är packad, jag bara väntar nu.....Ska bli skönt att komma iväg!!


Av Linda - 18 augusti 2009 21:18

varit rätt så aktiv idag, jag har faktiskt tryckt av min stegräknare på telefonen för att verkligen ha semseter, ha dock lite nojja över hur många steg jag gått.....

Jag har tvättat och tvättat och tvättat...fattar inte var all tvätt kommer ifrån, blev rastlös och ställde mig på älsklingen , blev  1 mil, inte alls vad jag hade tänkt mig men det blev bara så....Lagade lite mat och duschade, sen for jag in till stan för att hjälpa en kompis att välja lite färg och tapeter, åhhhh vad jag blir sugen på att göra om här hemma.....men det får faktiskt vänta, för mina prioriteringar ligger i resornas tecken denna höst, kryss i taket för att vara Linda!!! Slank för bi solariet när jag körde hem, det är ju bara såååå skönt att lägga sig i värmen och bli heeeelt avslappnad....jag vet det är FARLIGT!!!


Hade bestämt med min träningskompis till 19,30 vid gymet, och jag hade ställt in mig på axlar och triceps men nej då...idag var det BEN!!! Och det är såååå jävla jobbigt att träna ben....jag kommer inte kunna röra mig i morgon. Tur att vi ska träna redan kl 07,30 i morgon bitti då igen fast då är det min själ axlar och triceps!!!!


Har fått Adam i säng, fast det kommer väl att ta timmar för honom att somna, och Kevin är i duschen och sen skulle han raka sig....hm raka sig.....det bästa med att ungarna är i duschen är att det luktar man i hela huset när de är klara, me like!!!!


Puss å kram

Av Linda - 18 augusti 2009 11:23

Tror jag ska ta ordspråket på allvar......

Av Linda - 17 augusti 2009 22:41

 känns det som, det ska vara ren tvätt , det ska vara mat på bordet(knappt man får tack för maten), det ska vara städat, det ska vara mat i kylen, det ska vara diskat osv....kan bara tala om att jag driver INGEN hotellverksamhet!!!! det fick mina barn reda på idag, måste man alllllltid säga till vad som ska göras, de har väl för faan oxå ögon att se med....Tur att skolan börjar snart få då jävlar blir det nya rutiner här hemma!!!!


Annars har det väl varit en ok dag.......

Var hos Elsie i kväll och vi gick en låååång promenad så hon hann och visa mig hela Asarum:) Jätte skönt men framför allt mycket prat, precis som vanligt när vi ses:)

Tack för det min vän!!


Måste passa på att säga GRATTIS till Malin och Henke som fick en liten kille!!!! Jätte roligt ju!!!

Av Linda - 16 augusti 2009 20:14

Färdig jobbad för denna helg och nu väntar  8 dagars semester:):):) Helt fucking underbart!!! Var sååååå trött när jag kom hem så jag somnade i några timmar, var och tränade men det var riktigt tufft idag, tror ni kroppen redan tagit semester??? Huvudet har det i alla fall....


Var borta i Mörrum hos magnus och Lisa en snabbis igår, de hade kräftskiva så jag körde förbi och tog en kopp kaffe....Mycket trevligt, ännu bättre är ju att jag var nykter...hahaha många skratt blev det!!! Härligt!!


Nu skulle jag diska och duscha men panna slagit av så jag får väl vänta med det och käka lite i stället....


Av Linda - 12 augusti 2009 19:55

.....är jag idag, sovit illa i natt och tidig (10.20) träning gjorde ju inte saken bättre...fast jag vaknade ju till liv efter träningen....Underbart härligt väder, med blåst lite regnskurar och lite mulet, ÄNTLIGEN kommer hösten!!!


Kan tala om att jag lääääääängtar till på onsdag då skolan börjar igen, RUTINER och åter RUTINER!!! Tycker jag om!!


Inte gjort många knop idag men det känns ändå ok, ska ta mig en mil med älsklingen sen till nio filmen:)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards