Bloomiz

Alla inlägg under mars 2008

Av Linda - 20 mars 2008 16:40

Nu är det många dagars ledighet och jag måste nog erkänna att jag behöver ladda mina batteri...Om man kan göra det med fullproppat(känns det som) schema... Ska hälsa på farmor, mormor och morfar och de är lite skrupliga alla tre....


jag har äntligen laddat på mp3 med massor av goe låtar med mycket dunka dunka....nu ska här springas....fast det ska ju bli vinter igen så det är väl bara att köpa sig broddar;) men skam den som ger sig och det lär inte vara jag....ska försöka lära mig stegräknaren oxå så jag kan utmana malin....


ta det lugnt med äggen och godiset!!

GLAD PÅSK!!

kram kram


Här är vårt stora Påsk ägg .....tack P!!

Av Linda - 17 mars 2008 22:15

ja, vad ska jag säga.....är besviken på mig själv för att jag inte har mer karaktär....Jag hade lovat mig själv att jag skulle sluta med godis och kakor i veckorna..Jag tänkte att lite lördags godis skulle inte göra saken så tråkig, men jag hade ju inte behövt att äta kakor och godis HELA helgen....Och sen var jag på lite kalas i dag och de hade massor av goda kakor och tårta som inte var av denna värld!! jag tyckte ändå jag var duktig som "bara" åt en socker kringla(som smälte i munnen) och en liten bit jordgubbs tårta(guda god!!!!)....tur att det var gympa på kvällen, jag körde stenhårt och det kommer definitivt kännas i morgon...men det är det värt!!


I morgon kommer det att bli mer träning ni tröttnar väl snart att läsa om min träning men jag tycker det är sååå jäkla roligt...Vet ni om att jag har övertalat mina arbetskompisar att vi ska springa/gå vårruset!! Jag blev jätte lycklig att de ville hänga med mig!! Ännu ett mål att se fram emot!!


Ska köra till Gladebo nu till påsk,ska bli skönt att bli lite bortskämd av min mamma och pappa....fast känner jag mig själv kommer jag ha att göra hela dagarna ändå, pappa sa något om att jag skulle kapa ved....mamma ville ha hjälp med att rensa ur garderober...Det är jag en mästare på!!! Så om ni behöver ha hjälp med att rensa ur garderober så vet ni vem ni ska fråga!!! Har tänkt mig att försöka träffa några gamla klasskompisar nu när jag är uppe , ska se om jag får tag i en av killarna som jag har kontakt med på facebook, så vi kan planera klassträffen.... det känns ju lite lustigt att vi ska träffas igen fast jag riktigt längtar...En del av dom har jag inte sett på 18år......Fy vad gammal jag börjar bli!!

Nu ska pensionären i duschen.....tjing tjing





Av Linda - 16 mars 2008 16:15

Halloj igen, ja nu har päronen åkt hem...lite lustigt faktiskt...har varit en lugn och avslappnad helg inga projrkt alls vi har bara varit.


 Fick åka och hämta adam på hajken, han hade vaknat på natten och haft jätte ont i huvudet och började få ont i halsen....jag kan ju säga att det var ju inte det lättaste att hitta dit...rakt ut i buschen....Han fick feber när han kom hem så det var ju jätte lyckat...jag hinner inte vara hemma nästa vecka med honom, vad gör man då? Är det inte värre än lite feber och ont i halsen så får han nog vara hemma själv, är det något så kan jag ju vara hemma på 10 minuter.


Har varit ute och vallat min kära mamma.....ja jisses.....hon pustar och  frustar för ingenting......jag hoppas hon får upp sitt flås nu när det börjar bli vår....


Vet ni att vitsipporna har börjat att blomma....härligt!


Jag tycker jag börjar bli förkyld igen, näsan rinner och jag är dabbig igen faaan jag har inte tid till detta.....jag ska ju hårdträna nu!!!! Hade ju täkt migen jogging runda nu men jag vågar inte ta i för hårt för tänk om jag blir riktigt sjuk....det har jag ju absolut inte tid med! Ska ta och gå en runda istället och få lite vårluft. Har tänkt att plocka lite vitsippor oxå, är det inte en fantastiskt mysig blomma?


Ha det gott och ta hand om er!!

Kramiz

Av Linda - 15 mars 2008 08:11

dax att lämna ut reklamen....fast det är ett jäkla påhäng och jag vet att han klarar av att göra det själv så njuter jag i fulla drag att vara med min son den timmen det tar....han är bara min då....inga måsten som stör oss el vänner ( inget fel i vännerna), då är det bara VI!! Han är ju bara såååå jäkla underbar vad ska jag säga mer...det säget ju allt!!

Vi hann inte packa färdigt allt igår så jag ska ta ett ryck nu å hjälpa honom, paranteserna kommer i dag lite senare. Måste ta en runda i huset å plocka lite, jag är alldeles för lat!!


Igår kväll skickade jag i väg goe Adis på hajk, han är så där härligt avslappnad hela tiden , vadå måste jag skynda mig? är hans tänk just nu....man blir hyper av det. En kvart innan han skulle åka i går hade han fortfarande inte packat sin väska!!!! Han har gjotr detta så många gånger förr och nu kunde han helt plötsligt inte komma på en graj man var tvungen att han med sig!! Men det löste sig till slut och han kom i väg. Helt plötsligt sänkte sig ett lugn i huset som inte brukar vara där en fredags kväll.....känndes jätte lustigt!!

jag pulade klart i kewans rum, var nere på konsum en runda, gjorde lite kvällsmat till mig å Kevin å en kompis till han och tänkte nu ska jag njuta å titta på Lets dance. Jo vad händer då?????


De sitter på datorn å spelar wow medans jag försöker höra vad som sägs på tvn, ju mer jag höjer desto högre pratar dom, till slut hade jag ljudet så högt att jag kände mig som en pensionär!!!!! Och i all välmening så kanske jag är det för jag somnade kl 21,30 i soffan och vaknade vid 1 när Kevin kom ner å skulle stänga av tvn å släck a å låsa....jag blir alltid lika besviken på mig själv när detta fenomen inträffar, vilkek typ är varje kväll.....vad gör jag för fel?


Känner mig lite olustig på vad jag ska göra hela helgen.....är inte van vid att inte ha något projekt inplanerat....fast jag å pappa kommer säkert på något att göra för mamma ska jag sätta på att sy nya overdarg till kewins soffa....jag hatar att sy!!! Vilken tur att jag har en mamma som är skit duktig på det!!  Blir nog en runda in till stan för jag behöver handla kardborreband till dynorna! det är ju inte heller någon direkt speciellt bästa sysselsättning som jag tycker om men det är väl bara att bita i det sura äpplet å åka in!!


har tänk mig att njuta lite denna helgen får väl hänga med i schlager svängen för mamma å pappa  tycker om att se det, jag tänker festa till det med lite godis......det är stort!!!!


ha en bra helg allihopa och ta hand om er!!

Ktamiz 


Av Linda - 12 mars 2008 17:54

Tjenixen....vad veckorna flyger fram,  redan onsdag idag.... I mitt liv existerar bara måndag-fredag,  vad som händer med dagarna mellan vet jag inte, full fart är det som gäller i alla fall. Är nästan klar med kewans rum bara en dörr kvar som jag ska måla i dag å upp i morgon...Fy fasen vad skönt säger jag bara....Nu är det fokusering på träningen i gen...härligt...bara det blir bättre väder för man blir ju inte så värst inspirerad att ge sig ut i spöregn...suck..vart är våren? jag längtar faktiskt efter den tro det el ej jag som egentligen inte alls tycker om den....den innehåller sååå många måsten,,,som trädgården tex...jag hatar trädgården....Tänk om det hade funnits grön asfalt, då hade jag redan haft det!!


Nu till helgen kommer min mammma å pappa ner å hälsar på, ska bli skönt att träffa dom det är längesedan nu...Jag längtar efter dom...Vi ska fira kewan som har fyllt år, fast vi får nog göra det på söndag, för Adis är på hajk i helgen.


Idag ska jag slå in paketerna, har blivit lite lat med sånt nu för tiden, är inte riktigt lika kul som när dom var små. Nu är det så tråkiga å dyra saker dom önskar sig!! Tänk om man hade varit miljonär....tror ni man hade varit lyckligare då?

För stunden kanske....Antingen hade jag blivit dumsnål el så hade jag brännt pengarna på ett snöre, sån är jag!!


Jag längtar till imorgon så jag kan få gå till jobbet och mina fantastiska arbetskamrater.....


Kram Kram

Av Linda - 10 mars 2008 16:40

Nu är det måndag igen....jag älskar måndagar, då får man gå till jobbet igen!! Yippie!! jag vet att jag är helt kokko, men jag trivs faktiskt på mitt jobb och det är riktigt kul....fast jag är riktigt trött i dag...inte riktigt tillräckligt med sömn timmar som det brukar vara på en helg, fast jag alltid har full rulle på helgen.


jag kan ju tala om att jag har världens träningsvärk i mina biceps...tack för det Anders!!! Vad det är härligt med träningsvärk, jag tycker om det, vet jag är inte klok. Hoppas det försvinner när jag har varit på gympan i kväll, där har jag ju inte varit på 2 veckor så det kan ju bli mycket jobbigt!! Nya utmaningar är alltid kul!!


Var inne på malins blogg å såg att hon ville ha en kompis att utmana med en stegräknare....funderar på den utmaningen....hade ju varit kul!!! Ska försöka lära mig stegräknaren först bara....nu finns det ju en annledning;)


Nu ska jag träffa min underbarat roliga kamrat....Mr Dammsugare....jag tycker inte riktigt om han för han låter illa å är rätt så tradig i allmänhet....men han är effektiv när han väl är framme.


sak nog laga mig något att äta med ännu en sak som är urbota trist att göra bara till en själv...vem vet kanske bara tar mig något lätt..


Sköt om er!!

Kram kram Linda

Av Linda - 9 mars 2008 12:50

Hej hej...

Vilken dag jag hade i går....Fantastiskt att inte behöva göra någonting men ändå göra något...

Själva överraskningen på tjejträffen var chockerande, trodde väl aldrig att jag skulle ha tålamod till att sitta å NÅLFILTSTOVA!!!!!! Men fasen vad häftigt det var....Att en nål kan göra så att man kunde göra olika former med ullen...och att man kunde "klä" på formen så det verkligen såg ut som äpplen päron bananer(jag gjorde en bamsing;)) och druvur,  fast mina fick bli oliver i stället de blev lite för stora....Sen skulle jag göra en clementin men det blev tillslut en pumpa....En riktigt fiiin en....den är jag mest nöjd med fast den gick fortast att göra. Nina hade med sig en fantastisk god fruktkorg med massor av frukter så vi fick bra insperation och något nyttigt att knapra på. Tusen tack för upplevelsen....häftigt!!

Sen bar det hem till Stina, vilken god mat och god efterrätt och fantastiskt trevligt sällskap!! Var inte hemma förräns tio i tre i natt, längesen jag var ute såååå sent....fast jätte trevligt och ser fram emot fler sådana kvällar....


Hade ju varit trevligt med en riktig brakfest med massor av vin och shots oxå....Och bara det här att gå ut å dansa , det längtar jag efter nu....det är ju positivt!!!


Var duktig i morse å var nere på gymet redan kl 10.....segt att komma upp fast jag var nykter igår...fast det var otroligt skönt att träna, det värsta är väl att jag inte kommer kunna röra i grytan i morgon bara....Hoppas det inte kommer att bli så farligt med träningsvärken....


nu ska jag slänga mig i soffan ett tag å bara slappa...

Ha det gott!!

Kram Linda

Av Linda - 8 mars 2008 12:56

Hallå igen....

Har inte riktigt kommit igång med detta bloggande ännu, men jag har tro på mig själv att jag kommer dit oxå....

Idag har jag ÄNTLIGEN blivit färdig att pallra mig ner till träningslokalen....lite pirrigt, men vad faaan vill man vara fin så får man lida pin. och när jag väl kom in så var det som jag alltid varit där....Hoppas jag kommer att ha träningsvärk i morgon....Då försvinner det eller blir det värre med det träningspasset som jag ska göra i morgon...

Vilken tur att min förkylning har gått över...Skulle egentligen bära in lite pellets men jag tar nog det i morgon.

Ska snart i väg på tjejklubben....Vi ska träffas 14,55 på torget, sen vet jag inte vad som händer....spännande....

Vet brar att det är något som vi kommer att bära med oss resten av vårt liv....Det kan ju vara hur mycket som helst....det svåra är ju vad man ska klä på sig ...som vanligt har man ju inget som passar när jag för en gångs skull ska ut....Får nog investera mig något nytt en dag...


Ha det gott.....

Kram kram Linda

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards