Bloomiz

Alla inlägg under april 2010

Av Linda - 8 april 2010 07:53

det är det jag.....Har ju länge känt att jag har mått piss men lagt i en växel till, i dag harjag växlat ner och sjuktskrivit mig!!! har ont i huvudet, kroppen känns som cement och lyssnar väldigt dåligt på mina singnaler plus en start på förkylning känns det som, så jag är hemma i dag fast som vanligt med dåligt samvete....


Nu ska jag kolla film, och slumra lite till kanske......dagen går i vilans tecken ska jag lugnt tala om!!!!


Sköt om er!!!

Kram

  

Av Linda - 7 april 2010 07:16

Om en timme går bussen från Mörrum till Helsingborg, vår kära kommun bjuder oss på kosten på en resa en shopping resa, jätte trevligt om bara resten avc mig var intakt!! jag ser ut som en zoombie idag och känner mig överkörd av både buss och tåg;) har sovit  och sovit för att bli lite bättre men tji fick jag.....har ont i halsen och lite början till huvudvärk.....Skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk......Har ju trots allt klarat mig mycket bra i vinter och vår!!


Nu ska jag in i duschen för att piggna till, sen ska vi se vad vi kan göra med mitt långa hår...grrrrr....jaja blir väl mössa som vanligt;)


Ha en bra dag !!! jag ska försöka njuta av min i alla fall...


Ps tack för era kommentarer!!! de värmer!!!!!


Kram till er alla...

Hm

Av Linda - 6 april 2010 18:58

Vad jag har såååå jäkla svårt för är nån någon ljuger för mig!!! Var ärlig och säg som det är från början så man slipper ha förhoppningar och framför allt valet att välja hur jag skulle gå vidare...just nu är jag bara så ledsen och så fruktansvärt besviken....


tyvärr känner jag att jag är på väg in i dimman igen, känner mig bara sååååå värdelös!!! orkar inte mer skit nu.....


Ni nääära vänner till mig: Tack för att ni finns även om jag är under vattenytan!!! Älskar er, Maria, Emelie, Emilie, Lisa, M-Lo ni är fantastiska!!!!




Av Linda - 5 april 2010 19:43

3 månaders semester och en lottovinst på 240 miljoner just nu!!! Guuuud vad jag vill bara vara, göra vad jag vill utan någon klocka eller måsten som jobb, mat, möten osv........Bara glida runtpå en räkmacka!!!


Idag var jag "ledig", men jag har hjälpt Maria att röja ur det sista i hennes källare, jag ÄLSKAR att röja hos andra!!! Jag har burit, jag har kånkat, jag har skrattat, jag har domderat, jag har druckit osannolikt för många koppar kaffe men det bästa av allt, jag har NJUTIT av dagens som faaan!!! Tack och åter tack för att jag fick hjälpa dig Maria!!!! Och jätte tack för maten!!  Du är heeeelt underbart häääärlig!!!!  


Kevin var på mig om att träna som jag inte alls kände för egentligen men sen avbokade han och nu är jag....VAD SKA JAG GÖRA NU DÅ??? Sitter och velar om jag ska gå en runda eller inte....Nej jag ska minsann snöra på mig skorna och gå en runda!!!! Nu ska ju smaljeansen sitta löst ju;)


Ha en super kväll!!! Kram


it was never ment to be....  





Av Linda - 3 april 2010 23:44

I kväll var jag bjuden på påskmiddag hos Maria, jag fick ett sms att jag skulle ha sinnet öppet när det gällde maten...blev riktigt nervös ju....Men jisses vilket gotte bord hon hade dukat upp!!! SUPERGOTT!!! Bild kommer i morgon...


Vill bara säga TACK SÅ JÄTTE MYCKET för den goda maten och sällskapet och lånet av dina öron Maria!!!   


Själv är jag uppe på övertid, så god natt!!! Kram på er!!

Av Linda - 3 april 2010 06:47

Vad är det??? har inte sovit riktigt på en vecka och de senaste dagarna typ inget alls...bara för några ord som kom...skulle vara pansar beklädd bådi inne och ute med min kropp, tror faaan jag hade klarat mig bättre då...jaja , är väl bara att se till att näsan är över vattenytan och kämpa på...


jag hade fått solsken även om det regnade men nu får jag förlita mig på meii egna solsken...fy faaaan vad jag sk skina mina vänner...tror ni det märks att det är genomskinligt???


Nu ska jag åka och jobba...

Kram på er!!!!  

Av Linda - 2 april 2010 21:04

önskar jag er alla, jag hoppas ni äter massor av ägg och god mat och framför allt frossar i godis!!!

  

Var inne på en snabb fika hos Emelie och Zoran och Noah i kväll, passade ävem på att träffa M-Lo som är hemma över påsk!! tack för sällskapet, precis vad jag behövde! Skönt att skingra tankarna lite!! Bäst av allt var goe kramarna och de underbara leendena jag fick av Noah!!  

 

Kram till er alla...

  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards