Bloomiz

Alla inlägg under september 2010

Av Linda - 20 september 2010 17:38

Tror jag är inne i världens trååååååk stadium.....Fast jag försöker i det mesta att se det roliga så har jag kaotiska tankar och funderingar i mitt huvud nu, trots jag försöker få dem klarare med träning och promenader och det lyckas till viss del....

 

Varit inne på skolan idag, och ska göra ett stort ärligt försök till med matten, vi har strukturerat om det lite så nu hoppas jag att jag ska få ett flyt på det!

M-lo är åter i stan,  , KUL!!! Jag såg till att ta en date med henne på briggen! Alltid så gott att se dig vännen!!! Du är välkommen i morgon kväll!

 

Lite handling och inköpt mig en ny stegräknare som jag kan hänga om halsen och slippa att den ramlar i backen hela tiden, ska bli spännande att se om jag klarar av 10 000 steg per dag...det är mitt motto i alla fall:)

 

Kevin och jag tog en runda på gymmet, och jäklar vad det syns på han nu, han har börjat lägga på vikt med och han är sååååå duktig!! jag är såååå STOLT över han!!!  

 

Nu ska jag ta mig en stärkande promenad i regnet och köpa mig aftonbladets hälsa tidning:)

 

Kram på er!!

  

Av Linda - 19 september 2010 18:53

ALLT precis ALLT har handlat om VALET i dag...FY FAAAAAN VAD TRÅKIGT!!!!!

Jag har gjort min PLIKT, men vet i faan om jag röstade rätt...jag kanske ångrade mig i alla fall...


Blev en promenad samtidigt men det tog inte bort mina tankar och olustighet som jag lever med i dag så jag satsar på ett pass på gymmet i stället....

Middag beställs hos bagarn i dag!!


Kram på er!

Av Linda - 18 september 2010 23:42

Världens mardröm att vakna 10 minuter senare än arbetstiden börjar.....hann minsann inte enss borsta tänderna innan jag satt i bilen, kommer ärligt talat inte ens ihåg vilken väg jag körde till jobbet....Hade PANIK i ögonen när jag kom till jobbet enligt min kollega....Heeeela dagen har sedan varit i ett töcken och ingenting har stämt....

 

Hjälpte Adis med reklamen, skönt att bara få vara och det blåste och småregnade lite med, underbart....Gud vad jag mår bra när det är sånt väder!!!

 

Kvällen har jag tillbringat med min "äkta hälft" hos Magnus och Lisa på god mat och efterrätt, många skratt och livliga disskusioner...Tack!! Är så glad att ha er i mitt liv!!

Nu ska jag kojsa så jag kommer i tid i morgon!!

 

Bamse kramar!!

Av Linda - 17 september 2010 20:42

Ja jag vet att jag inte är ensam om "att gra listor" fast jag försöker undvika dom i det längsta...... så här såg min ut

 

  1. Damma-check
  2. dammsuga- check
  3. skura toan - check
  4. laga middag - check
  5. ladda diskmaskinen(blev 2ggr)- check
  6. Träna -check
  7. färga håret- ska strax göra det
  8. duscha- innan jag kojsar...
  9. kolla en film- orkar jag det???
  10. Älsklingen(orbitreken)- hm jag tror han får vänta till i morgon...

Har ni med såda härna listor med massor på??? Vad ska man göra för att undvika dom?? I bland önskar jag att jag hade varit pedant för då fanns det ju liksom aldrig något att städa....eller en riktigt snygg hemhjälp...ja det kändes ju MYCKET bättre:)

 

Jag har haft en sån där skratt dag , antagligen för att jag var trött men enligt mina arbetskamrater så¨kommer jag bli odödlig!!! Känns ju helt ok!

 

Önskar er alla en bra helg, själv ska jag vara i köket på Norrevåg om någon har vägarna förbi;)

Kramar i massor!! Njut av livet och hösten...tänd ljus, mys under en filt, varm choklad och vispgrädde....  

Av Linda - 15 september 2010 12:41

Har ledig dag idag, sovmorgon till kl 12....Okej jag ringde och sjukanmälde Kewan som oxå har sovit. Han har fortfarande ont i sin rygg men jag är lite tveksam på att ringa sjukan...kan ju faktiskt vara så att han har sträckt sig i ryggen och det går över...Tror jag ska avvakta någon dag!!


 Jag inser att jag har dragit mig tillbaka som ni flesta kanske märker, inte ert fel bara jag som behöver mig själv!! Många tankar och beslut som ska tas, och jag hade ett beslut som helt plötsligt inte var så klart som jag trodde så nu omvärderar jag det beslutet....Kollade mitt horoskop i dag....så här stod det:


Onsdagens horoskop - Klicka på bilden för att läsa allt apps.facebook.comEfter en hektisk period rent socialt kan du slappna av mer. Andra kan tycka att du blir lite väl inbunden, men du mår bäst av att meditera eller göra gott för själen på annat sätt.

MITT I PRICK!!!!


KRAM PÅ ER!

Av Linda - 14 september 2010 20:02

I bland kan jag bli så knäpp på mig själv, som tex när jag går och lägger mig tooook för sent och stressar upp på morgonen! Nu är vi ju helt plötsligt två som bråkar om duschen på morgonen....Kevin brukar vinna för han lyckas masa sig upp tidigare än mig....så stressar jag ju då till slut som vanligt....Men mitt nya motto är att vara i säng till 22,30!!!! Denna höst har jag tänkt att ägna till träning och plugg och så klart lite fika med vänner och mina fantastiska barn!!! Så blir jag "frånvarande" hojta till på mig då, för jag är bara inne i min egna lilla bubbla då!!

 

I dag var det riktig höst!! Såååå underbart! Råkade titta i garderoben och hittade mina höst stövlar! En riktig surprise jag hade totalt glömt att jag hade dom!! KUL!!! känndes ju precis som om de var ny köpta:)

  

 

Nu ska jag byta om och sen blir det gymet, trots att jag inte "känner" för det....men dit ska jag:)

 

Kram på er!!

Av Linda - 12 september 2010 20:46

  

nu ser man ön från båten:) En känsla av ro innfinner sig i min kropp när jag närmar mig ön. Och känslan att komma hem infinner sig så fort man ser stugan:)

Kan man ha det bättre än så här precis runt husknuten???

     

Morgon promenader är ju som ni alla vet inte riktigt min grej men här på ön så känns dom självklara hur svårt det än är att komma upp:)

En morgon hittade vi det här....

     

Spindelväv i massor på hela fältet, såg bara så häftigt ut!!!


 

stenstig vid Tofta strand    Högklint, räääätt så långt ner till vattnet...   Utsikten ä'r enorm...VACKERRRRT!!!

    


        

En dag i Visby kan se ut så här, med fina gränder, kullersten, Gotlands murar lite här och där, bryggeriet.....

Torsdags kvällen tillbringades här med

Anita och Maria

   

Jag och Micka ( den som höll i kameran behöver antingen glasögon eller isvatten;))

Fisch and chips intogs med det här till efterrätt...

Pecancheesecake med vaniljglass och choklad sås....Yummie!!!

Fredag morgon var det jaktprov för Q och Maria på Lojsta slott, han var duktig men tyvärr pep han bort sin trea....Lille killen!

Lojsta slott.


fredag kvällen intogs den här fantastiska crepen på Creperiet i Visby! Så jäkla sjukt gott!!!! Jag rekomenderar er alla att besöka denna restaurang!!! Ni kommer inte att bli besvikna!!

Lördagsfika på stan:)

     

Vid dessa hyllorna stod jag och dreglade för fullt, hade utan tvekan kunnat ta med mig alltihopa hem!

   

Middagen intogs på Visby restaurang, ute!!! Notera filten!!

Kvällen bestod av vinylbaren på Munken!!

   

Kanske skulle ha hållt mig till isvatten???


Jag har haft en fantastisk vecka som innehållt allt jag kan önska!!! Gymnastik vid havet med vågorna kluckande i öronen, solen skiner på mig, plockat massor av sten, njutit av tystnaden och fått för en gångs skull tomt i skallen!! Solnedgångar med otroliga färger, många promenader och RO I SJÄLEN!!

   


Vilken tur jag snart ska tillbaka så jag kan fylla på min själ igen!!!


Nu väntar en 6 dagars vecka med jobb, många möten och full rulle!!

LIVET ÄR UNDERBART!!!!


Kramar på er!                          

Av Linda - 10 september 2010 15:58

Hej på er!! Detta inlägg skulle varit smockat med bilder men min dator fick en flipp och ville inte alls som jag, så därför får vi ta det en annan dag!

Ville bara höra av mig och säga att jag har det helt jävla fucking underbart!!!!

Har redan sån ångest av att behöva åka hem snart....

I kväll blir det bio, skönt att bara ta det lite lugnt....


kram på er...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards