Bloomiz

Alla inlägg under februari 2010

Av Linda - 10 februari 2010 18:11

Onsdag redan, jisses vart tar dagarna vägen??? Har varit mer död än levande mån och tis men i dag känner jag hur energin bara sprudlar...såååå skönt!!! Kevin och jag var och tränade och sen tog jag min en träff med älsklingen på 30 min.....så nu är jag äntligen varm igen....

 

Ska hoppa i duschen och sen ska jag se om min lilla vän bjuder på lite kaffe....

Ha en bra onsdag!!! Kram

Av Linda - 9 februari 2010 17:47

Hade kunnat gå och lägga mig nu och sova runt tills morgon bitti alltså....Jisses vad trött jag är...men det är väl bara att ta tag i sig själv det brukar lätta då...


Kevin och jag ska träna i kväll , så jag missar nog bygglov men det kan jag ju se sen på datorn....men jag hade faktiskt tänkt att kolla på det nya programet med Gunde i kväll, kan ju faktiskt vara lite roligt!!


Hoppas ni har en bättre tisdag än vad jag har;)

Kram

Av Linda - 8 februari 2010 17:56

Bara för att man vet att man ska upp och livrädd för att försova sig så sover man ju som en kratta och är skiiiit trött på morgonen!!! Hoppade i duschen i tron att piggna till.....hahahah att jag aldrig lär mig...JAG HATAR ATT DUSCHA PÅ MORGONEN!!!! Var såååå seg fram till efter lunch då vaknade jag och blev gamla vanliga Linda igen...;) Tog lite längre tid än vanligt men  men....

  

Här är jag på jobbet i frysen, är det kallt så är det kallt!!!!

  

Efter jobbet hämtade jag Maria och Q, gick en lång runda som var vacker men kall...

  

Hittade en liten lada med massor av istappar, så ju lite coolt ut...

 

  

 Underbar vit vy över ängarna....

   ¨

Gick förbi några kossor med, de var så söta så jag kunde inte låta bli att fota en...


Nu ska jag bara vara resten av kvällen med undantag av lite tvättning och diskning...

Ha en fantastiskt härlig måndagskväll:) Kram  

Av Linda - 7 februari 2010 11:49

Alla som känner mig vet ju att jag är otroligt impulsiv, och så igår oxå....nu är tapeterna uppe och det blev som jag tänkt mig fast det inte känndes så i går kväll....Självklart finns det lite skavanker men det är ju jag som lerver med dom:)


Nu saknas ju en hylla över bordet med jag ska fundera lite....så jag får se vad det blir...

  

Så såg det ut innan, sjabbigt, skitigt, rörigt och allmänt tråkigt.....


  

Nu ser det ut så här....tada....ska fixa till fotpallen till fåtöljen och skulle ju haft ett annat lite nättare bord....och en hylla så klart...men jag är nöjd, och det är huvudsaken!!!


Nu ska jag fixa till mig och köra och hälsa på min vän Annika, som jag inte träffat på evigheter.....

Ha en bra söndag!!!! Kram

Av Linda - 6 februari 2010 15:46

Lite sovmorgon, kom ju liksom aldrig i säng igår....undra varför???? Fixade till mig och körde in till stan(jag vet, jag i stan en lördag!!!) för lite fika på briggen med goda vänner!!! Såååå trevligt och så mysigt och sitta och tjöta lite och bara få vara....Gick en snabb runda med Anna och Maja på stan, blev en filtduk som jag har letat efter länge, cerisrosa....Jättefin!!! Tack mina vänner för en trevlig stund, precis vad jag behövde!!! Och Tack Anna för att du tänkte på mig!!!

 

Kom hem och sotat ur pannan, tvättat lite börjat fördereda för jag tänkte jag skulle tapetsera lite nu i em...Men så får jag inte bort den ena skruven i hyllan som min gode far har skruvat i så jag fick inkalla förstärkning.....Kommer nog bli jättebra med rosa i hörnan....Jag är förväntansfull....nu ska jag bara ha tag i en stringhylla med...Är det någon som har någon liggandes skräpandes, säg gärna till mig!!!!

 

Här kommer lite bilder från min pulsande promenad igår....Ha en bra kväll.....Kram

          

 

 

Av Linda - 5 februari 2010 10:48

Ledig i dag:) vem hade då glömt att stänga av alarmet på klockan??? Jo jag.....så 05,45 ringer den....snoozade fram till 7 sen gick det inte längre....tog och läste en bok och njöt i sängen av att INTE behöva gå upp:)

 

Väl uppe tog jag tag i mitt lilla hem som nu doftar ljuvligt av grönsåpa och är nystädat, vilken skön känsla det är...Nu är det dax för disken och byta tvätten sen ska jag bort och hämta Q, för en lunch promenad:) Ska bli så gott med sällskap på promenaden även att det är i hund format!!! Känner en lycko känsla i kroppen i dag, är det för att jag vet att jag är ledig??? Skönt som tusan är det i alla fall!!!

 

återkommer sen med lite bilder från min promenad:)

Kram

Av Linda - 4 februari 2010 17:21

Idag har jag en enorm längtan tillbaka till ön, inser att det är snart 2 veckor sedan jag var där....och vill bara tillbaka....Alltså jag måste försöka fixa till så jag kan åka snart igen....bara är så...

 

Ska snart till Mörrum och fika hos Lisa:), mys!!!!

 

Jobbig dag i dag med massor av tankar och funderingar, tur jag är ledig i morgon så jag kan ut och rensa mitt huvud...

 

ha en bra torsdagskväll:)  

Av Linda - 3 februari 2010 23:29

Vaknade tidigt i morse med alla batterierna laddade, så jäkla skönt!!! Men det var sååå tyst, hahahah vippade på persienerna......SNÖ!!!! I STORA LASS!!!!   Helt underbart, jag blev så glad och lycklig!!! Däremot är det ju inte det ultimata vädret att köra bil i.....

 

Kevin och jag var iväg på gymet, skönt, men det kommer vara tränigsvärk i morgon:) Gött de!!! Slängde i lite ny färg i huvudet på Kewan och fixade lite middag, körde bort till Maria och hjälpte henne lite, som vanligt när man umgås med henne så kommer man aldrig hem tidigt!!!:) UNDERBART!!!

 

Nu ska jag försöka att sova lite, jobbar heldag i morgon...suck...

 

Sov gott!! Puss och Kram

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards