Bloomiz

Alla inlägg under november 2010

Av Linda - 7 november 2010 11:29

Wow, trots allt  den supertidiga uoogången och den kalla(blev skit sur, och höll nästan på att väcka Kevin som har pelletsen som ansvar) dusch och världens jävla förkylning så har jag haft en kanondag!!!

 

Första stoppet: Tipshallen i Växjö för hundutställning!

 

väntan är ju så tråkig så man måste ju liva upp den lite:)

   

sen blev det allvar...Q tur!!

 

som gick KANON!!! han blev Bäst i ras, fick CERT och fick C.I.C.A.B

DU ÄR SÅÅÅÅÅ DUKTIG KILLEN!!!!

Emma hade med sig sin goding, Ipsen:)

   

hahaha det var hundfotogragering där med, så Q fick så klart sätta sig där, med tanke hur han ser ut här så fick vi jobba för att han skulle se glad ut:)

   

mys grabbar:)

Efter hundutställningen for vi hit:

  

            Julmarknaden på Huseby, har tänkt många gånger att åka men inte blivit färdig, men vad saker....blev ju helt sjuk...Jag lyckades i alla fall fylla på min julklapps påse:)

 

fina miljöer att vandra i...

   

på turistbyrån hade de myyyycket fina saker....

 

här provsmakades det i fulla muggar....

i hantverks längan fanns det massor av tomtar, jätte fina tomtar...som dessa

 

och lotter....

 

på slottet på undervåningen så gjordes det polkagrisar....pepparmints doften var så skarp att ögonen torkades.men oj vad det var gott med ljumna polkisar..

      

              Jätte roligt att se, för i dagens läge så är det ju maskiner till allt...

Japp, denna mössa kunde jag ju INTE lämna till baka så den hängde med mig hem:) Såååå fin ju!!!

Kolla in!! Alla tomtar, svampar är gjorda av keramik....sååå häftigt, ångrar att jag inte köpte med mig några hem... 

väl hemma så njöt jag av kvällen med tända ljus, täcke och mååånga kläder och så klrt mina vänner ipren, alvedon och nezeril...och bagarn fick laga maten till oss i dag:)

Somnade på soffan och såg någon snutt på tvn innan jag somnade igen....

Vaknade halv elva i dag med världens huvudvärk och jag tror feber...blir sängen resten av dagen tillsammans med vännerna....gör i morgon är ju en jobbe dag...

kran på er alla!!          

Av Linda - 5 november 2010 22:25

Tess bjöd på fika idag, hon hade varit duktig(ja Axel har oxå hjälpt till) och bakat choklad tårta, mamma Maria var med och hjälpte till med glasyren, därför blev det inte som Tessan tänkt sig;) Men den var riktigt god!! Tack Tess!!!

 

Jag har varit på dagis i två dagar, rätt så skönt att få komma någon annan stans och få jobba själv....I torsdags bjöd jag på spenatsoppa med ägghalvor...Blev riktigt krämig och god:)

Så skönt att slippa från "fång" kläderna som vi har på jobbet, kockrock och kockbyxor...fy vad jag är obekväm i dom kläderna....

 

Nu ska jag strax hoppa i säng, näsan rinner som bara den och det gör SKITONT i halsen så hej förkylning....suck....men i morgonbitti kl 06,30 hämtas jag(jag vet, okristligt tidigt!!!)av min äkta hälft, då blir det Växjö och hundutställning och sen Huseby julmarknad....Så många kläder på i morgon:)

 

Sov gott!!

   

Myser med mitt lilla        

Av Linda - 5 november 2010 11:38

Alltså ärligt talat, faaan jag blir rädd för mig själv, kroppen lever ett liv och mitt huvud ett....Var finns då JAG i denna karusellen??? Står liksom utanför och tittar på  denna cirkus....


La mig på soffan igår och kollade på film, var lite sådär däven såg någon stund på filmen och sen dåsade jag till....äsch tänkte jag för mig sjäv "ska bara" se klart denna film sen ska jag sova, tidigt med...kl22.....Vaknar 05.30 i morse på soffan med tvn på , tänt i heeeela huset....Och  jag typ panikslagen och tror jag har försovit mig....En grym huvudvärk redan då och den har INTE släppt....har prövat mina vänner på Ipren, kaffe och vatten....Tror ni jag behöver sova eller sova??? Kanske till och med bara få vara utan något att göra?? Känner mig faktiskt lite stressad men kan inte riktigt förklara varför...


Tror att matten fick mig att gå i spinn, så därför har jag lagt ner den denna terminen och ska göra ett helhjärtat ärligt försök till våren!! Engelskan liksom åker med sådär, inte riktigt lika inpirerande som jag hade tänk mig men den SKA vara klar innan jul och det kommer den att vara.

Något som stressa mig är faktiskt att jag inte trivs med min vikt, ja löjligt kanske men det är så JAG känner sen skiter jag totalt om alla säger att man är fin och duger som man är...JAG tycket INTE det....Ska oxå tas tag i ...

Det lustiga i kråksången är att jag känner mig såååå lycklig!! Jag har det så in i bubblan bra egentligen....Underbara vänner, har ett jobb att gå till(säger inte att det är underbart, men det finns där och det kommer in pengar varje månad), ett hem som jag trivs riktigt bra i, värme , bil , fantastiska ungar att älska och att bli rosenrasande på...En fantastisk familj har jag!! ja jag är nog egentligen rätt lyckligt lottad.....

I bland behöver bara tankar och känslor ut, och det gör väl inte saken bättre att det är "fel vecka" då är det ju ett under att man ändå kan vara lycklig!!  


Ha en bra fortsatt fredag, vi hörs senare i kväll, känns som jag har mycket i mitt huvud som behöver ut.....;)


KRAM OCH NJUT AV LIVET; DU HAR BARA DETTA!!!

Av Linda - 3 november 2010 19:05

Jag har tappat motivationen och insperationen för mat och träningen känner jag....Snälla kan inte någon ge mig ett mirakel och lämna en pt på min trapp?? Eller en fe som kan svinga med spöet över mig och vip så ser jag typ ut så här...

     

va varför var inte han där uppe nådig mot mig när han skapade mig???

 

i och för sig hade jag nog blivit riktigt otroligt super duper lycklig om jag då hade fått se ut så här:

   hennes magrutor är att dö för.....

    Yes please...   och ja tack... Ja tack:)    okej, detta är lite för mycket....   snygt!!!     kolla vilka vältränade rumpor...:)

 

Alltså vet ni vad jag satsar på;).....jisses då hade jag ju inte haft tid ens att jobba om jag ska se ut sån....Men satans vad det är fint!!!

 

Nehe nu är det Malmströms nästa....

 

Kram på er!!

 

Av Linda - 2 november 2010 20:32

sjukt uttråkad och rastlös är jag med och ändå orkar jag inget.....

lite pill har jag tyat med i alla fall...

  

hm undrar vad den tokan Blomski ska göra med dom här...????


var lika uttråkad en annan kväll och då hände det här....håll till godo...

              


Kram på er....

Av Linda - 1 november 2010 17:47

BITCH!!!! japp det är jag en i dag....fy...

 

inget roligt att vara brevid mig idag...fråga mina barn:s

 

Huvudvärk, irriterad, trött, seg vill , vill inte, bikupa i huvudet, tankar lååååångt borta så jag skiter i denna dagen, blir en bok nu sen sängen...

 

PUSS!!

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards