Bloomiz

Alla inlägg under maj 2010

Av Linda - 22 maj 2010 09:03

Nu är det helg igen, och jag blir lika apatisk som vanligt.....är inte mycket för helg alltså.....Alltid innan det är helg så längtar jag dit men när det väl blir helg vill jag att den ska gå fort över....knepigt!!


fredagen försvann i ett nafs, först jobb sen in till Kim och gå igenom min engelska, inte så mycket fel som jag trodde;) har fått en ny uppgift.....

  

bokuppsats från en engelsk bok och så klart jag tog min älskade Twighlight saga, om inte för att friska upp minnet till filmen kommer på bio:) det svåra kommer att vara att få ihop den på 2 sidor.......Men det fixar väl jag....


jag orkade inte att laga någon mat igår så vi beställde pizza....

  

GOTT!!!!


Mina älskade pojkar visade en stor portion med syskonkärlek igår......

Hm inser ju att de inte är små och mysiga längre;) Nu är de stora och tar upp varenda liten vrå jag har:) jag skulle alltså behöva ha ett större hus och framförallt en större bil, de får knappt plats i min bil längre....Vart tog alla år vägen??? 


jag hämtade ut paket på posten i torsdags, men vilken besvikelse!! jag får skicka tillbaka allt utan ett par goe byxer till mig och ett par shorts till Adam....Suck!!!!

Jag hoppas ni får en bra helg!! Kramar


Ju mer man tänker , ju mer inser man

att det inte finns något enkelt svar....

Av Linda - 20 maj 2010 17:02

Idag har det varit frukost hos Malin!! jag hämtade upp Emelie och Noah på morgonen och lilleman fick åka med mig idag:) Mycket längesen jag hade bäbisar i bilstol i framsätet kan jag tala om!!  Vilka underbara godingar ni har mina vänner!!! och vilka fantastiska vänner jag har!

  

NOAH!!!

  

EBBE!!!

                        


Så klart jag har passat på att mysa!!!

  

Ni har förgyllt heeeela min dag!!!! TACK!!  


Jobbat på em, apt möte med chefen, trevligt....

Nu ska jag strax på ett möte till om klassresan med Adams klass!  Plus att jag ska ner till konsum, paket som väntar på mig! Spännande!!!


Mys med er mina vänner!!! tack för att ni finns....


Kram kram


Ingen kan vara nere med en ballong....  

Av Linda - 19 maj 2010 16:22

Helt plötsligt exploderar det!!! Fulltecknat i kalendern....som alltid vid denna tid egentligen...Möten hit, möten dit, skolresa, avtackningar, avslutningar, och hoppsan strax skolavslutning....vart tar tiden vägen???


I kväll ska pojkarna på bio med sin pappa och låtsasbror Conny, blir pojkarnas födelsedags present till sin pappa som fyller jämt snart. Mysigt att de kan göra sånt tillsammans!!! Själv ska jag på styrelsemöte med Svängsta sammhällsförening. Fullt upp.....


Jobbat på fm sen hämtade jag upp Emilie för en runda på stan, in och ut i affärer.....sen en fika på altanen på jarls, underbart!!!!

Tack för i dag vännen!!  


Nu ska jag fixa fram lite käk innan dom ska åka, sen hinner jag nog vila en liiiiten stund i alla fall:)


Kram på er!!



Av Linda - 18 maj 2010 19:31

Ja, vad kan man säga nu är det tiden då det jävla ogräset växer på löpande band och gräset ska vi inte tala om....Jag hann ju med framsidan och gaveln innan min gräsklippare typ dog, gjorde ett försök att få i gång den i em....Inte ett liv...Blir att skaffa en lie trots allt....Blir sååå trött på sånt alltså!!! Får väl fråga grannen om jag kan få låna hans handjagare om inte annat, snacka om motion som blir då...:)


Hämtade hem en riktigt trött Adis vid fyra idag, hahahahaha inte riktigt hans grej kanske att bli griskonsult!! Han hade gått och hållt för näsan i stallen och undrat när de var färdiga....hela han luktade gris trots att han hade overall på sig! Nyttigt!!!!

Var ju bara tvugna att titta på kaninbäbisarna med ju....de har vuxit så mycket och är nu små lurviga små gosingar...Synd att de blir stora...

          

Olika men ändå lika....Sockersöta allihopa!

  

Adam fick hålla den han tyckte bäst om, tycker det känns som han är liiite vilse ut ändå.....


Skulle göra så mycket nu i em men energin tog slut så det blir bara en runda med dammsugaren sen blir det slappe....:)


Kram kram och ha det så gott!!!

Av Linda - 18 maj 2010 09:51

Solen skiner i dag mina vänner!!! Underbart!!!

  

Vaknade dock inte av solen utan av arbetarna utanför som håller på att lägga asfalt precis utanför mitt fönster...grrrr men jag kom ju upp i alla fall;)

 

Har skickat iväg Adam med Maria idag, han har prao....Ska bli spännande att se vad han säger om dagen i em:)

Varit ute på en morgon promenad i detta underbara härliga väder i endast knälånga byxor och huvtröja! Kryss i taket!! Njut i dag mina vänner!!!

Har gått på lite djur med, vid bryggan låg det en orm, som snabbt slingrade ner sig i vattnet när den hörde mig...Jag är inte rädd för ormar men jag blev så överraskad så jag rös.....En liten kisse och en bäbis ekorre har jag oxå sett:):)

Om inte annat är det ju såååå fint ute nu, allt börjar bli grönt!!

          

 

Nu ska jag fixa till mig innan jobb, inte faaan att man känner sig sugen på att jobba idag...till och med jag jhade kunnat tänka mig att vara i trädgården ch rensa ogräs.....då ni...

 

NJUT av livet idag!!!

Kram kram

 

Om snöret inte håller, utan går av,

 är det bara att försöka med ett nytt snöre...

Av Linda - 17 maj 2010 18:54

   Äntligen så hör jag riktigt igen! Vilken känsla! Obehgligt när han spolade örat men känslan efteråtvar obeskrivig, tyvärr så är jag rödoch svullen i mitt ör så nu fick jg ordination att använa nässpray 3gr per dag i en vecka. Jag som hatar nässpray! Men vill jag inte få öroninflammation så får jag väl använda det sketna nässprayet.....

 

Körde förbi Emelie och Zoran  och Noah på fika    

  

Den här lille mannen är nu överallt och ingenstans:) Sockerpojken!!

 

Ha ha vi har inte riktigt vant oss här hemma att ha en telefon som man inte kan ta med sig, Adam fick samtal idag...ser ju skitdumt ut!!

  

Hahahahah i min röra, han ser verkligen vilsekommen ut.....

 

Planerat lite middagar nu när pojkarna är här, allt går mycket smidigare då, så håll till godo, något kanske kan bli er middag med;)

  

Mycket gottigt tyckte Kevin! Skönt att någon tycker man gör en bra insats:)

 

Just nu har jag snöat in på Melissa Horn, så håll till godo!!

Kram på er!!

http://www.youtube.com/watch?v=VNYqOlbotc0

 

Av Linda - 17 maj 2010 08:31

Känslan finns där i alla fall...Så då hoppas jag att det blir det...


  

Min nya uberfina låne telefon!!! Snacka om att vara häftig!!! Jag blev ju heeeelt sjuk när jag såg den!! Så Linda liksom.....Så nu kan man ringa till mig igen:)


Ska till sjukan kl 10 och spola mitt lilla öra, jag hoppas verkligen det funkar för jag får snart krupp på att inte höra och att ha detta getingbo i huvudet....

När jag ändå är i stan ska jag nog ta mig runt strandpromenaden.....Behöver lite omväxling....


Jag önskar er alla en fantastisk dag!!!

 Bamsekramar från mig!!!


Det finns dagar som är som trappor

man måste välja om man ska gå upp eller ner...



Av Linda - 16 maj 2010 17:25

Fy har inte fått något gjort, och inte varit utanför dörren och kommer inte att komma ut idag heller för jag känner för INGENTING!!! Irriterad och sur på allt och inget....Tror jag behåller min rumpa i soffan resten av dagen med.... Om inte annat måste jag kolla på denna...

  

och skriva en uppsats om den till engelskan, jag har skjutit på det i evigheter...men jag KÄNNER INTE FÖR DET!!!


Över till något annat...

Jag är ju sjukt nöjd med min mobil och har en bra kamera i dagsljus och många roliga finesser som jag kan pilla med...här är några...

      

Tycker det är roligt, skulle nog egentligen behöva typ Photoshop i min dator....en investering kanske sitter på sin plats....självklart är ju önskan om en bra och fin kamera med:)


på tal om telefoner förresten...

Jag fixade ju till så mina ledningar funkar igen men tror ni inte att telefon jävlen har tagit sin sista suck nu??? Jag blir ju bara såååå trött....Nu måste jag ragga en fast telefon...någon som har en i garderoben som ni inte behöver just nu??? jag är tacksam till allt, även en gammal med snurra....;)


Puss puss på er...

  



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards